Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ .....

Είμαι έτοιμη ,λοιπόν για την  έκθεση κουμπαράδων στο Βαφοπούλειο !!!!Στις 12 μ.μ. τελείωσα τον δέκατο κουμπαρά   μου!  Στις επισκέψεις μου στα μπλοκόσπιτά σας   είδα και θαύμασα υπέροχες  δημιουργίες κουμπαράδων,προσεγμένους και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, με χαρούμενα και φωτεινά χρώματα,κομψούς και με φινέτσα, πρωτότυπους και ευρηματικούς,κουμπαράδες για παιδάκια,καλοκαιρινούς με τους θησαυρούς της θάλασσας,ζωγραφισμένους στο χέρι  με εκπληκτικά σχέδια και φυσικά Χριστουγεννιάτικους!!!!  Δημιουργήθηκαν από διάφορα υλικά ανακυκλωμένα και μη ,αλλά όλοι είχαν ένα κοινό  υλικό φτιάχτηκαν με πολύ ΑΓΑΠΗ  και ΟΡΕΞΗ

Με πολύ όρεξη,λοιπόν πολύ αγάπη και άφθονο κέφι    έφτιαξα έναν κουμπαρά αερόστατο    που θα  το απογειώσουν οι  36 πολύχρωμες καρδούλες....  με επιβάτη ένα παιδί που μοιράζει ΑΓΑΠΗ στον κόσμο όλο, το πρώτο συστατικό  για την δημιουργία μίας ιδανικής κοινωνίας !!!!!








 Mερικές λεπτομέρειες  (για όσες ενδιαφέρονται.....) της κατασκευής του αερόστατου..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------οο---------οο-------------οο------------οο------------οοοο--------------οο----------οο-----------οο--

Ξεκίνησα   με ένα κουτί του καφέ και γυψόγαζες  και  έδωσα  το παρακάτω σχήμα....

Τα  υπόλοιπα υλικά: πηλός, γαλβανιζέ σύρμα, πιστολάκι θερμής σιλικόνης, ακριλικός στόκος  ελάχιστη πάστα διαμόρφωσης (για το γουνάκι του σκούφου του κοριτσιού) και τρέσσα για το καλάθι....φυσικά διάφορα ακρυλικά χρώματα.

Το παιχνίδι αρχίζει......






 Με πηλό έφτιαξα το κοριτσάκι όπου πρόσθεσα τις καρδούλες   και τις στερέωσα με σύρμα στα χέρια της...Το κασκολάκι της μικρής.....






ετοιμο το καλάθι του αερόστατου....



 'Εφτιαξα 36 καρδούλες ,έμπηξα 36 σύρματα και με αρκετή προσπάθεια  της ζύγιασα δεξιά. και αριστερά  Το πιστολάκι θερμής σιλικόνης και  ο πηλός  ήταν πολύτιμοι  βοηθοί μου  στο  να τις στερεώσω.....


Δύο μπαλίτσες  πηλού μετατράπηκαν σε σακιά .......



Ρένα μου ,αν δεν  σε κουράζω, μπορείς να τον  πάρεις........Καλή μας επιτυχία σ'  αυτήν την  χαρούμενη προσπάθεια......
 

Φιλάκια με πολύ αγάπη σε όλη την γειτονιά  μας!!!!

94 σχόλια:

  1. H όρεξη και το κέφι σου είναι δεδομένα, αυτή η αγάπη που μοιράζει το κοριτσάκι με τις 36 καρδούλες είναι η δική σου αγάπη για τους άλλους και η αγάπη για δημιουργία, για μια ακόμη φορά μένω έκπληκτη μπροστά σε αυτή τη όμορφη, ευρυματική κατασκευή, μπράβο Έφη, χαίρομαι με κάθε καινούργια σου ανάρτηση!!! φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Νατάσα με συγκινείς με τόσα όμορφα σχόλια δεν ξέρω με τι λόγια να σ' ευχαριστήσω!!!!

      Διαγραφή
  2. Από τους πιο ωραίους κουμπαράδες , ίσως ο πιο γλυκός, ο πιο αγαπησιάρης, με τόσες καρδούλες !!!!!!!!

    Να σαι καλά , δημιουργείς υπέροχα και καλόγουστα πράγματα και ξέρεις να προσφέρεις, σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνά τα σχόλια σου με τιμούν και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για αυτό!!!
      Βραδινά φιλάκια από την χειμωνιάτικη Κομοτηνή!!!

      Διαγραφή
  3. Πωπωπω μα είανι υπέροχος! Από τους πιο όμορφους με σιγουριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ακόμη υπέροχη δουλειά σου!!!!!!!! Οι λεπτομέρειες , τα χρώματα, τα σχήματα,το θέμα του...όλα φανταστικά!!!!Δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε(είναι και η μουσική και άντε να ξεκολλήσουμε)!!!!!!Καλό σου βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δραμινές μου φίλες !( βέβαια δεν μου ξεκαθαρίσατε ότι είστε,το συμπεραίνω από την φωτό, πήτε μου να μην εκτίθεμαι χα!χα)ενα μεγάλο ευχαριστώ με πολλή αγάπη!!!!

      Διαγραφή
  5. Aπο τους πιο όμορφους κουμπαράδες γεμάτος αγάπη και ομορφιά !Θα απογειώσει αυτό που θα τον πάρει . Μπράβο Έφη , να είσαι πάντα γεμάτη κέφι και δημιουργικότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα !Εχω πολύ διάθεση για δημιουργία και ευτυχώς βρέθηκαν αυτά δρώμενα για να την διοχετεύω!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

      Διαγραφή
  6. Είναι πανέμορφος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!! Πάντα, μα πάντα, με εκπλήσσεις ευχάριστα!! Η ευρηματικότητα και η δημιουργικότητά σου είναι αξιοθαύμαστες! Φιλάκια και καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σ'αυτά τα όμορφα σχόλια ένα μόνον έχω να πω:Ευχαριστώ από την ψυχή μου.Να'σαι πάντα καλά ...καλό σου βράδυ και πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  7. Einai fovero pragmatika...mpravo k pali mpravo..kalo xeimwna k kales dhmiourgies...filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι οταν εισπράττω τόσα όμορφα σχόλια από νέα , δροσερά και δραστήρια άτομα, παίρνω κάτι κι εγώ από την φρεσκάδα σας!!!Ευχαριστώ κοπέλα μου και μπλοκογειτονοπούλα μου Καλό σου βράδυ !!!

      Διαγραφή
  8. Έφη ο κουμπαράς σου είναι ο πιο ωραίος! Οι καρδούλες του θα γεμίσουν αγάπη τον χώρο της έκθεσης.
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου όπως πάντα η γνώμη σου μετράει και χαίρομαι που σου 'αρεσε!!Μακάρι η αγάπη να είναι παντού....Φιλάκια και καλό σου βράδυ!!!

      Διαγραφή
  9. Νομίζω είναι ο πιο εντυπωσιακός κουμπαράς που έχω δει!
    Εχω και μιαν αδυναμία στις καρδούλες, οπότε τον λάτρεψα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί όμορφοι εντυπωσιακοί και ευρηματικοί κουμπαράδες.... Ελενα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον γλυκό σχολιασμό σου!!!!Φιλάκια από την κρύα χειμωνιάτικη Κομοτηνή!!!!

      Διαγραφή
  10. Δεν θα σου πώ , τι όμορφο που είναι ,τι τέλειο, τι ωραίο, τι μοναδικό κλπ....

    Ενα θα σου πω Έφη μου.....ψάχνω στα ιστολόγιά μου ,να δω πότε θα κάνεις ανάρτηση...!!!!!!!!!!!

    Σε φιλώ και να είσαι πάντα καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθυμία με συγκινείς με ότι γράφεις και ότι σκέπεσαι!!!Εχω μόνον ενα ευχαριστώ από την καρδιά μου να πω!!!! Καλό σου βράδυ και πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  11. Τι να πω και αυτός ο κουμπαράς όπως και ο προηγούμενος με έχουν εντυπωσιάσει,είναι μικρά αριστουργήματα.Γεια στα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να σ΄ευχαριστήσω από την καρδιά μου ,το λές εσύ που τόσο όμορφα δημιουργείς!!!! Καλό σου βράδυ και πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  12. Άλλο ένα αριστούργημα, πράγματι με πολλή αγάπη φτιαγμένο!!! Μ' έχεις εντυπωσιάσει με τις φανταστικές δημιουργίες σου!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία, εσύ με τόσο σικάτα και καλοδουλεμένα δημιουργήματα εντυπωσιάζεσαι; Σ΄ευχαριστώ πολύ για αυτό ,να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  13. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ,,,,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νένα κατ' αρχήν ζητώ συγνώμην που φαίνεται ότι δεν απάντησα,αλλά μάλλον δεν πάτησα την δημοσίευση...(δεν θέλω να νομίζεις ότι είμαι αγενής)Ευχαριστώ πάρα πολύ για το όμορφο σχόλιο σου.Να'σαι καλά ...
      Καλό σου βράδυ .Φιλάκια...

      Διαγραφή
  14. Εσύ δεν φτιάχνεις κουμπαράδες από ανακυκλώσιμα υλικά.
    Φτιάχνεις έργα τέχνης.
    Και σίγουρα δεν θα άφησες γυψογάζα για γυψογάζα στα φαρμακεία .
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωσώ !!! γειά σου !γειά σου!!! Ου ! 'έχω ιστορίες με τις γάζες... Οι περισσότερες αγοράσθηκαν μετά τις 11 το βράδυ από διανυκτερεύοντα Φαρμακεία!!!Μ'έμαθαν και μου προμηθεύουν δωρεάν τις ληγμένες και πάντα με χαμόγελο τις ξεφορτώνονται!Ευχαριστώ πολύ, πολύ για τα καλά σου σχόλια.Πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  15. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ!!!!!
    ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΩ ΜΕ ΜΕΑΛΟ ΑΙΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ!1111
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Ρένα και χαίρομαι που σου άρεσε και αυτός....Καλό σου βράδυ αεικίνητη φίλη μου

      Διαγραφή
  16. Εγραψες πάλι Εφη μου!!!Πρωτότυπος,με πολύ ωραίο θέμα!!Φαντασία καλπάζουσα!Αψογη κατασκευή!!!Εχεις ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ!!!Δεν κρύβω τον θαυμασμό μου!!!Σε φιλώ χρυσοχέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι διπλά και τριπλά!!! η γνώμη σου μετράει και υπολογίζω σε σένα!!Το" μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ " είναι πολύ λίγο...... Τα φιλιά μου και καλό σου βράδυ !!!

      Διαγραφή
  17. δεν είναι απλά υπέροχος...εκπέμπει αγάπη και αυτό είναι πράγματικά μοναδικό!!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι Κων/να η αγάπη για τον άλλον είναι κάτι το μοναδικό.......
      Ευχαριστώ καλή μου και καλό σου βράδυ!!

      Διαγραφή
  18. Έφη μου χίλια μπράβο.Το μεράκι σου,η φαντασία σου,η αγάπη σου για ότι κάνεις είναι ξεχωριστά.Τα εισπράττουμε βλέποντας κάθε φορά τα υπέροχα εργα σου.Σε θαυμάζω!!!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου ντρέπομαι λίγο για το ότι δεν σε τηλεφωνώ! όταν το θυμάμαι τις πιο πολλές φορές είναι ακατάλληλες οι ώρες ,η ξεχνώ (αυτό γίνεται αρκετά συχνά) τώρα που τελείωσα τους κουμπαράδες και πριν αρχίσω κάτι άλλο σίγουρα θα σε τηλεφωνήσω!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ γλυκιά μου Νίκη για τον όμορφο σχολιασμό σου....Φιλάκια

      Διαγραφή
  19. Μόνο εσύ και η ευαισθησία σου θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αυτά τα αριστουργήματα φιλενάδα μου. Τι να πρωτοθαυμάσουμε???? Την ευρυματικότητα σου, την ανακύκλωση των υλικών, τα χαρούμενα χρώματα, το ρομαντισμό που βγάζουν τα έργα σου, την αγάπη που είναι έκδηλη??? Είμαι υπερήφανη που σ΄έχω φίλη μου. Να είσαι καλά να συμμετέχεις σε τέτοιες όμορφες προσπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε!!!!!!! που είσαι;;; ξέρω ,ξέρω ΕΓΩ είμαι ο φταίχτης... αλλά .....10 κουμπαράδες 5 άτομα καθημερινό φαγητό ,ελαιομάζεμα,κότες ,σκυλιά και γεροντική άνοια...... είναι λίγα;..και στον λίγο ελεύθερο χρόνο δίνομαι ολοκληρωτικά στη Αλκηστη.... Φιλενάδα μου νοσταλγώ κάποιες στιγμές μας!!!Είπες τόσα όμορφα λόγια για τον κουμπαρά και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κι εγώ αισθάνομαι υπερήφανη και χαρούμενη που είμαστε φίλες!!! Καλό σου βράδυ και μία ευχάριστη και ξεκούραστη Κυριακή!!!

      Διαγραφή
  20. Αριστούργημα!!Ένας κουμπαράς μοναδικός!Συγχαρητήρια,Έφη!Οι 36 καρδούλες του,θα μεταφέρουν παντού το μήνυμα της αγάπης!
    Καλή συνέχεια,γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εύχομαι να γίνει ,τι ωραία θα ήταν άλήθεια!!! Ευχαριστώ πολύ αγριοτριανταφυλλένια μου Καλό σου βράδυ...

      Διαγραφή
  21. Πανέμορφος πραγματικά!
    Εύχομαι ολόψυχα να πάει και τούτη σας η όμορφη προσπάθεια, μέχρι τα σύννεφα, παρέα με το αερόστατο!!!
    Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εύχομαι κι εγώ,διότι όλες μας τους δουλέψαμε με περισσή χαρά διάθεση και αγάπη.Ευχαριστώ πολύ.Καλό σου βράδυ...

      Διαγραφή
  22. Έφη ο κουμπαράς σου μου άρεσε πάρα-πάρα πολύ!...είναι καλοφτιαγμένος...και καλόγουστος!...Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι για αυτό και το "ευχαριστώ" από την ψυχή μου Καλό σου βράδυ!!!

      Διαγραφή
  23. Τέλειος !!!!! Έφη μου, είναι εξαιρετικός ο κουμπαράς σου! Και το νόημά του υπέροχο! (το 36 όμως δεν το πολυκατάλαβα, συμβολίζει κάτι?.
    Καλή επιτυχία να έχει η έκθεσή μας!
    Φιλάκια πολλά και καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι,δεν συμβολίζει τίποτα ,απλά εκανα κάποιες καρδιές τυχαία , σε ζυγό αριθμό.και όταν τις μέτρησα ,έτσι βρέθηκαν 36....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ για τα καλά σου σχόλια!!!!Τα βραδινά μου φιλιά

      Διαγραφή
  24. Ααααα!!! Είναι πανέμορφος πραγματικά!!!!Μπραβο σου για την έμπνευση και την υλοποίηση!!!! Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κικίτσα Ευχαριστώ πολύ για τον γλυκό σου σχολιασμό!!!! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  25. έμεινα ενθουσιασμένη!!!!Πρωτότυπη ιδέα με τόσες λεπτομέρεις!!!!!Ενα υπέροχο αερόστατο έτοιμο να απογειωθεί!!!Μπράβο!!!!!
    2 Δεκεμβρίου ε?
    μπορείς να μου κάνεις μιά χάρη?Να στείλεις στο μαιλ μου την αφίσα?Θέλω να έρθω και έχω προβληματάκια με το ιντερνετ
    πολλά φιλιά και καλό ΣΒΚ-))
    oldcustle@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίστα πιστεύω να είναι όλα όπως τα ήθελες.....Ευχαριστώ πολύ και να'χεις ενα καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή
  26. Καλως σε βρηκα στο πανεμορφο σπιτικο σου και καλο μηνα να εχεις με υγεια.Ευχαριστω που εισαι στους αναγνωστες μου.Τιμη μου.
    Τελειος ο κουμπαρας σου και πρωτοτυπος.Καλη επιτυχια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες στον χώρο μου, δεν έχω κάτι να σε τρατάρω ,παρά μόνο μια καρδούλα από το αερόστατό μας , λίγη αγάπη για τον όμορφο σχολιασμό σου!!! Ευχαριστούμε γα τις ευχές σου!!!

      Διαγραφή
  27. Καλησπέρα Εφη μου γλυκειά!Πανέμορφο τό αερόστατο αγάπης πού έφτιαξες!Πολύ όμορφος κουμπαράς!Μοναδικός όπως όλα τά έργα σου άλλωστε φίλη μου!Φιλάκια στήν Αλκηστη καί στήν όμορφη Μελίτα μας!Καλό Σ/Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα!!!καλησπέρα!!!σου στέλνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μαζί με την αγάπη μου για τα καλά σου σχόλια!!!!Ευχαριστώ επίσης για τα γκάτζετ που σου έκλεψα και με εξυπηρέτησαν μια χαρά!!!Φιλάκια με πολλή αγάπη από όλους μας...

      Διαγραφή
  28. Είναι πανέμορφος!Εξαιρετικά εμπνευσμένος! Μπράβο Έφη μου...μας εντυπωσίασες ακόμη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαίρομαι πολλαπλά που σου άρεσε και το" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ειναι μέσα από την καρδιά μου....σου χαρίζω μία καρδούλα σε ένδειξη αγάπης και μία αλλη περιμένει να δοθεί στην.....Φιλάκια πολλά πάω για ύπνο,καλό βράδυ και σε σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 36 μπράβο να πω;
    Έφη μου, είχες έμπνευση πάλι!!!!!!!Ε, δεν εξηγείται αλλιώς...θα μας τρελλάνεις!!!!!!!
    Καλή εβδομάδα, φιλάκια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα 36 μπράβο σου σου στέλνω με αγάπης 36 μεγάλα ευχαριστώ!!!!Φιλάκια με πολλή αγάπηκαι καλό σου βράδυ!!!

      Διαγραφή
  31. Υπέροχος Έφη!!!
    Η έμπνευση σου και η δημιουργία σου είναι το κάτι άλλο!!!
    Χίλια μπράβο, καλή εβδομάδα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλια ευχαριστώ για τα χίλια μπράβο σου και τα υπέροχα σχόλια σου!!!Καλό σου βράδυ φιλάκια με πολύ αγάπη!!!!

      Διαγραφή
  32. Σε κάθε δημιουργία πέρα από την εκτέλεση είναι σημαντική και η ιδέα γιατί αυτή έχει να κάνει με συναισθήματα και σκέψεις. Επαινώ λοιπόν την τόσο όμορφη ιδέα κι εύχομαι να απογειωθεί! (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εξαιρώ την εκτέλεση)
    Καλημέρα, καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετές φορές εχω υλοποιήσει τα συναισθήματα μου ή τις σκέψεις μου,παλια το έκανα ασυναίσθητα αλλά μετα χρόνια κατάλαβα οταν εβαζα συναίσθημα είχα καλύτερα αποτελέσματα... για αυτό και σπάνια έως καθόλου δεν επαναλαμβάνω το ίδιο έργο..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς τα υπέροχα σχόλια σου και σου εύχομαι να'σαι καλά και να περνάς ευχάριστα!!!! Καλό σου βράδυ και φιλάκια με αγάπη!!!

      Διαγραφή
  33. Lovely work!!! very creative!!!!
    Have a good week, dear!! and my G+ for you...

    besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κουμπαράς υπερπαραγωγή!!!! Μπράβο!! Πολύ ωραίος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ευχαριστώ πάρα πολύ. όλοι οι κουμπαράδες μας είναι φτιαγμένοι με αγάπη πολύ μεράκι και φαντασία και έτσι γίνονται ομορφότεροι και ξεχωριστοί.....Φιλάκια πολλά...

      Διαγραφή
  35. ΕΦΗ ΜΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ
    το κοριτσάκι να μην πάψει να σκορπίζει αγάπη & φως στους γύρω του.
    Το εργο σου μοναδικό όπως το καθενα που μας εχεις δείξει.
    Φιλάκια πολλά,όσες οι καρδούλες και περισσότερα ακόμα στο κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά ,καλησπέρα!Μόλις γύρισα από την 'Αλκηστη και έχω επάνω μου το άρωμα της ,την χαρά της, τα γέλια της...είμαι γεμάτη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με όλη μου την αγάπη και την ψυχή για τα σχόλια σου και για την συμαντική ευχή σου Καλό σου βράδυ .Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  36. Για μένα είναι ο πιο ρομαντικός απ' όσους έχω δει. Πολύ πολύ όμορφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλόρα χαίρομαι όταν κάνεις τις επι-σκέψεις σου και ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια Φιλάκια με αγάπη!!!

      Διαγραφή
  37. Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες Miss Marple χαίρομαι για την επίσκεψη σου ! και για τρατάρισμα σου χαρίζω μία από τις 36 καρδούλες σε ένδειξη αγάπης και εκτίμησης...πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  38. den exω λογια..πραγματικα!!πολυ καλη δουλεια..πολυ προσεγμενη!!
    μπραβο..τι αλλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τιποτε άλλο δεν χρειάζεται να μου πεις οι δύο σου λέξεις ήταν αρκετές για να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!Καλό σου βράδυ!!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΥΠΕΡΟΧΟ!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!!! ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χίλια ευχαριστώ για τα πολλά μπράβο σου!!!! χαίρομαι που σου άρεσε!!!!Καλό σου βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι να πω, εντυπωσιάστηκα! Εφευρετικός, με φαντασία, με μήνυμα, πανέμορφος!
    Μπράβο πραγματικά! Τον ζήλεψα!!!
    φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες στην γωνιά μου...Χαίρομαι που σου άρεσε και σ' ευχαριστώ
      πολύ ...Τα φιλιά μου..

      Διαγραφή
  43. Πανέμορφος!Δεν έχω λόγια!!!Με μεγάλη φαντασία, είσαι υπέροχη, είναι κα-τα-πλη-κτι-κός!Πολλά πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πινελιά γειάσου!! γειάσου!!! Ευχαριστώ πολύ για τον μικρό σου ενθουσιασμό , καλό σου βράδυ και φιλάκια πολλά....

      Διαγραφή
  44. Η αληθεια ειναι πως οσο και να μου το δειξεις δεν θα το κανω θα τον παρω μην τον πουλησεις χαχα χρυσοχερα μου εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα μου πας στις 2 Δεκεμβρίου θα γνωριστούμε και τότε βλέπουμε τις όποιες οπτικές γωνίες.....φιλάκια μικρή μου μπλοκοφίλη!!!

      Διαγραφή
  45. I have an award for you in my blog!!!
    Hope you like...
    Have a wonderful weekend, dear!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Άλλο ένα αριστούργημα ! Το εννοώ ! Και το κάνεις να φαίνεται τόσο απλό στο tutorial ! Σίγουρα όμως δεν είναι ! Πώς μ' αρέσουν και αυτές οι καρδιές που αιωρούνται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Φωτεινή, Ευχαριστώ καλή μου για τα όμορφα σχόλια!!!! Οταν το ξεκίνησα δεν το είχα οριστικοποιήσει στο μυαλό μου, το προχωρούσα σύμφωνα με ότι βόλευε.... Σου αφιερώνω με πολύ αγάπη τον κουμπαρά και ειδικά τις καρδούλες ,δωράκι διαδικτυακό τα πρωινά μου φιλάκια.....(μπορείς να το αναρτήσεις στο site σου,αν το επιθυμείς)

      Διαγραφή
    2. Ωωωω, Εφάκι μου, μου δίνεις μεγάλη χαρά ! Τρέχω να το αναρτήσω !!!

      Διαγραφή
  47. Συνχαρητηρια ειναι πολυ ομορφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατρίνα μου ευχαριστώ πολύ ,χαίρομαι που σου άρεσε!!! Καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  48. efi poli omorfes oles i kataskkkkeyesoy exeis mecalo talento

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλωσόρισες στην γωνιά μου!!!Ευχαριστώ πολύ,να'σαι καλά!!! Καλή σου μέ.ρα

      Διαγραφή
  49. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!Και τόση δουλειά!!Πανέμορφο αποτέλεσμα!!Μπράβο Έφη μου!!φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φανή καλημέρα!!!Εμειναν λίγες μέρες για να βρεθούμε από κοντα και να αου πω ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια..... πρωινά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή